Brielle Achter de Voordeur

Brielle Achter de Voordeur

Brielle achter de Voordeur banner
Brielle achter de Voordeur vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni 2017!

Brielle achter de Voordeur is een evenement waarbij op bijzondere locaties, plekken waar je het niet zomaar verwacht, in de sfeervolle Brielse binnenstad korte voorstellingen plaatsvinden.
Denk daarbij aan bijvoorbeeld zang, dans, muziek, straattheater, poëzie of een kort toneelstuk. Heel cultureel Brielle doet mee aan dit evenement en elk jaar is het weer enorm genieten.

Tijd: van 12 – 16.30 uur (rond 12.00 uur is altijd de aftrap op de Markt vanaf het balkon van de hotel de Zalm ).
Locatie: de hele binnenstad van Brielle, tzt is er een kaartje verkrijgbaar bij de locaties, de Brielse horeca én aan de balie van het De Tachtigjarige Oorlog. Historisch Museum Den Briel  aan de Markt.
Kosten: Gratis!

De optredens zijn meestal niet langer dan 10 tot 20 minuten, zodat u, al wandelend door de binnenstad met de speciale routekaart in uw hand, kunt genieten van theater op onverwachte plekken.

Open Podium

Dit jaar is er ook weer het OPEN PODIUM, in brasserie De Nymph. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar deelnemers. Voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Het kan en mag van alles zijn: een instrument bespelen (er is een piano), iets zingen, goochelen, voorlezen, dansen of een verhaal vertellen etc.….. Het optreden mag maximaal 10 minuten duren. Opgeven kan via 0181-47910 of via het digitale inschrijfformulier.

Poster vorig jaar:

Flyer 2 BADV

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Brielle.
logo stichting met meer ruimte erom
logo gemeente brielle

Routekaart:

Route 2016