Expositie- en Tentoonstellingenkalender

Exposities en Tentoonstellingen

Welkom bij de Expositie- en Tentoonstellingenkalender van Brielle.

U zie hier de expositie- en tentoonstellingenkalender. Deze kalender wordt wekelijks bijgewerkt en is tevens, samengevat, in het Briels Nieuwsland te vinden. Heeft u iets te melden op het gebied van kunst en cultuur in de gemeente Brielle dan kunt u uw bijdrage(en) hier zelf in één van de invoerblokken in de rechter kolom invoeren. Uw bijdrage wordt eerst door de redactie bekeken op inhoud en dan eventueel geplaatst.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

 • Hoe is het weer hier rond Brielle?
  10°
  6°
  Vr
  6°
  Za
  8°
  Zo
  8°
  Ma
  7°
  Di

Exposties / Tentoonstellingen

Voeg item toe Afbreken
Dank voor uw bijdrage
Categorie
Aanvangsdatum
Einddatum
Aanvangstijd
Eindtijd
« Vorige maand Februari 2017 Volgende maand »
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Februari 2017

Kunstexpositie in 't Dijckhuis

woensdag 1 februari 2017 / dinsdag 28 februari 2017

Kunstexpositie ‘t Dijckhuis Vierpolders Januari - Februari 2017
Aart Rijkaart

Aart Rijkaart is in Alblasserdam geboren en opgegroeid vlakbij de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Hij schildert al zijn hele leven, is autodidact en heeft vele jaren deelgenomen aan workshops bij verschillende  beeldende kunstenaars.
Zijn werk is gevarieerd, figuratief en realistisch. Naast het schilderen met olieverf  werkt hij ook veel met Oost Indische inkt, wat tot uitdrukking komt in zijn pentekeningen. Zijn voorkeur gaat uit naar dieren, roofvogels en uilen.
Maar ook naar landschappelijk werk: zee, strand en duinen met een spannende luchtpartij. Vaardigheid en precisie spelen daarbij een grote rol. Het tekenen en schilderen is voor hem een passie. Steeds weer een uitdaging om een rechthoekig plat doek te veroveren en om te zetten in beeld en kleur om er daarna van te genieten.
Aart Rijkaart 0181 610007, a.rijkaart01@hetnet.nl
Wanda Klein
Wanda’s passie is mozaïek. Zij werkt behalve twee- en driedimensionaal ook in bas-reliëf. De materialen omvatten keramische- en glastegels, voorwerpjes die haar aandacht trekken en eigen boetseerwerk. Wanda heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, met als basis de Romeinse mozaïeken, gecombineerd met eigentijdse technieken en ideeën. Naast vrij werk wordt ook in opdracht gewerkt.
www.MozaWan.com

‘t Dijckhuis: Dijckpotingen 10, 3237 AK Vierpolders
Kijk voor openingstijden op www.dijckhuis.nl/info dijckhuis, of bel even naar 0181 417 328
Stichting ‘t Dijckhuis Vierpolders www.dijckhuis.nl

Heeft u uw bijdrage verzonden? Dank u! Om u eventueel te kunnen bereiken verzoeken wij u vriendelijk hieronder in het veld ‘Uw e-mailadres’ uw eigen e-mailadres in te vullen en daarna op de grijze pijl te klikken om te verzenden. Bij voorbaat hartelijk dank!