Het Ondergronds Genoegen

Het Ondergronds Genoegen

ondergronds genoegen cultuurweb brielle

Het Ondergronds Genoegen is een collectief bestaande uit kunstenaars van diverse disciplines en achtergronden. Het collectief komt samen vanuit de noodzaak in gezamenlijke creativiteit bijzondere plekken (weer) tot leven te wekken of een andere glans te geven door middel van een voor iedereen toegankelijk optreden.

Het collectief duikt even plotseling op als dat ze is vertrokken en veroorzaakt een ondergronds genoegen door middel van theatrale, muzikale, dichtende en beeldende performance art. De locatie is daarbij uitgangspunt en inspiratiebron; van verlaten monumentaal pand tot een schuurtje van drie vierkante meter, van een speeltuin tot een te openen, zojuist uit de klei opgetrokken bedrijfspand, alles is een potentieel toneel.

Het Ondergronds Genoegen graaft dieper, ploegt voort, legt eieren, krioelt zonder gêne en vindt zijn weg naar boven. Op het scherpst van de snede gemaakt.
Onlangs hebben zij Brielle verrast met hun impromptu optreden in het voormalig Gerechtsgebouw aan de Voorstraat gelegen. Waar zal het collectief de volgende keer opduiken? Wil je erbij zijn als het Ondergronds Genoegen weer toeslaat? Hou hun Facebook pagina in de gaten (hier rechts vind je de link).

Voor  vragen/informatie,  neem een kijkje op onze facebookpagina!