Blog

Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES Brielle

Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES!

Het is bijna zo ver..… op 24 februari is de Open Dag van het nieuwe ‘Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES’!

Heel Brielle bakt taarten en cupcakes

Cupcake-wedstrijdOp de Open Dag zijn er verschillende activiteiten voor groot en klein. Waaronder twee bakwedstrijden: ‘Heel Brielle Bakt’ (vanaf 13 jaar) en een ‘Cupcakecup’ voor de jongste deelnemers. Tijdens de open dag mogen bezoekers de baksels proeven. Bakkers van de beste creaties ontvangen een prijs uit handen van een bekende Briellenaar.

Wil jij jouw baktalent laten zien? Schrijf je dan in via pl.vanmunster@brielle.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Samen onder één dak

Met de komst van het Sport- en Cultuurhuis worden sport, cultuur, bibliotheek, kunst, horeca en het steunpunt vrijwilligerswerk voortaan onder één dak aangeboden. Bereikbaar via één ingang en voorzien van één balie. De vergrote foyer en de werkvertrekken krijgen wifi voor bezoekers en medewerkers.

Programma

Op zaterdag 24 februari bent u welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Er zijn diverse proeverijen, demonstraties, optredens en workshops. Uiteraard is er ook van alles te doen voor kinderen.

Om 12.00 uur zal de officiële aftrap zijn en de bekendmaking van de winnaar van de CupcakeCup en de Heel Brielle Bakt-wedstrijd.

In de avond, vanaf 18.30 uur: Rop Janze met zijn Poëzie Jukebox, een après-ski aquadisco en voetbal (12+).  Daarnaast is er een gastoptreden door societyzanger en entertainer Ger Vos. Kaarten hiervoor zijn gratis en worden door middel van verloting verstrekt. Wilt u ook kans maken op kaarten, meldt u dan aan vóór 19 februari via kaartverkoop@brestheater.nl met uw naam en telefoonnummer. Er worden maximaal 2 kaarten per persoon verstrekt, zodat iedereen evenveel kans maakt.

U vindt Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede 2A te Brielle.

Meer informatie en t.z.t het hele programma van 24 februari: www.brielle.nl/dukdalfbres