Blog

Kerstconcert ‘A Christmas Blessing’

Op 15 december om 20.00 uur geeft  Vocaal Ensemble ‘En Chantant‘ een  concert in de St. Catharijnekerk te  Brielle. Het kerstconcert heeft deze keer als thema  ‘A Christmas Blessing’.  Om u in de stemming te brengen voor de komende Kerstdagen hebben we gekozen voor een zeer speciaal programma met niet al te bekende Kerstmuziek.

A Christmas Blessing  is het thema, waarbij uiteraard verwezen wordt naar alle goede zaken die men ontvangt en schenkt rond de Kersttijd.

Het programma bestaat dit jaar uit allerlei composities die verwijzen naar deze gezegende periode. De moeder Maria en het Kind, het Lam en de wiegeliederen lopen als een rode draad door dit concert. Organist Adriaan Hoek  verleent opnieuw zijn medewerking aan het concert.

Een sfeervol concert met 21 zangers en onder leiding van André Vis. U hoort onder meer ‘A Hymn to the Virgin’ van Benjamin Britten, het ‘Ave Maria’ van Giuseppe Verdi en het bijzondere ‘Hodie Christus natus est’ van de Nederlandse componist/organist Jan Pieter Sweelinck. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de 13 liederen waarmee wij u als luisteraar hopen te raken.

De kerk is open om 19.30 uur en de toegangsprijs is € 17,50 (inclusief consumptie).

De verkoop van de kaarten start op 1 december.

U kunt ze online bestellen via  www.enchantant.nl, waarbij de kaarten tot 12 december kunnen worden thuisgestuurd.

Ook kunt u voor de kaarten terecht bij Boekhandel ‘Hoofdstuk Een’, Nobelstraat 16 in Brielle, uitsluitend tegen contante betaling.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid uw kaarten op de avond zelf,  aan de kerk te kopen.

Op de website van En Chantant kunt u zich ook aanmelden voor de Nieuwsbrief. Op die manier krijgt u nog meer informatie over het ensemble en het concert.

U bent van harte welkom!

 

Bekijk de gehele culturele agenda van Brielle via de Cultuurladder.