Blog

cl - dijckhuis 2018

Nieuwe kunst in ‘t Dijckhuis

Larisa Jevnovataya is geboren in Oekraïne en woont sinds 2010 in Nederland.
Ze is gespecialiseerd in het realistisch weergeven van de werkelijkheid in verschillende genres. De laatste tijd gaat haar voorkeur uit naar abstract werk en laat ze zich vooral inspireren door de natuur, hierbij valt vooral het gebruik van krachtige kleurencombinaties op. Zij schildert op doek met olieverf en acryl. In 2016 tijdens de Nationale kunstdagen in Ahoy behoorde zij tot één van de 50 meest gewaardeerde kunstenaars, beoordeeld door een vak jury en het publiek. Haar schilderijen zijn in het bezit van kunstgaleries en particuliere collecties in diverse landen. Zo schildert ze onder andere portretten, dieren, landschappen en naakten. Larisa werkt ook in opdracht.
www.artlarisa.eu

Vierkant een KUNST
Ria Bergwerff, geboren en getogen in Rozenburg is in 2010 begonnen met het vervaardigen van haar Vierkant een Kunst. In het verleden heeft zij verschillende opleidingen gevolgd waaronder
Creatieve Handvaardigheid, Etaleren en de Opleiding Activiteiten Begeleiding. Inmiddels is ze alweer 7 jaar met haar passie Vierkant een Kunst bezig, waar ze vierkantjes van 12 x 12 cm bewerkt met schelpen, zand, stenen, stokjes, kralen, knopen. De kleine vierkante plankjes worden vervolgens op een grote achtergrond gelijmd. De wanddecoraties die hierdoor ontstaan hebben verschillende afmetingen , afhankelijk van de hoeveelheid vierkantjes die hierop verwerkt zijn (3 tot wel 40 stuks). Het werken aan haar kunst is nog steeds inspirerend en vernieuwend. Ze hoopt dat u geniet van het werk dat u ziet en het wellicht inspireert om ook te gaan werken met de herkenbare materialen die ze gebruikt.

Deze expositie is te zien in januari én februari in t Dijckhuis: Dijckpotingen 10, 3237 AK Vierpolders
Kijk voor openingstijden op www.dijckhuis.nl/info dijckhuis, of bel even naar 0181 417 328.

Zaal Veckhoek is van maandag tot donderdag toegankelijk van 17.00-19.00 uur, op vrijdag van 16.00-22.00 en zaterdag van 10.00-11.30 uur (tenzij incidentele verhuur).

Stichting t Dijckhuis Vierpolders www.dijckhuis.nl
Kunstkring Voorne www.kunstkringvoorne.nl