Image

Markten in Brielle

Elke maandag is er van 9.00 tot 16.00 uur de weekmarkt aan de Turfkade in Brielle. Dit is een algemene warenmarkt. Het is dan gezellig druk op de kade. Daarnaast zijn tijdens de woensdagen in de zomervakantie zomermarkten, antiek en curiosa-markten en een boekenmarkt in de Nobel- en Voorstraat.

Verdeeld over de kraampjes vindt u een ruim assortiment waar iedereen wel wat van haar of zijn gading vindt! Er zal worden deelgenomen door diverse verenigingen, stichtingen, hobbyisten en winkeliers. Uiteraard zullen ook de echte standwerkers niet ontbreken!

De kinderen kunnen tijdens de Zomermarkten en de Grote Zomermarkt genieten van verschillende attracties en kindervermaak. De liefhebber van lekkernijen komt hier ook niets te kort, zo zijn er Vietnamese loempia’s, aardappelspiraal en verse vis te verkrijgen op de markt! Tijdens de Boekenmarkt en de Antiekmarkt kunt u genieten van de mooiste nostalgische brocante en authentieke producten. Kortom: voor de beste koopjes en een leuk uitje met het gezin moet u deze zomer op woensdag in Brielle zijn!

Tijdens de decembermaand zijn op verschillende zondagen diverse kramen en worden er bijzondere dingen georganiseerd. Bijvoorbeeld wanneer de binnenstad verandert in een nostalgische kerstmarkt uit het jaar 1571.