Agenda

Filmbieb: De Beentjes van Sint-Hildegard
Woensdag, 27 Januari 2021, 14:00

Een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In de beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Over de FilmBieb

Hou jij van films met inhoud? Films die je prikkelen, je uitdagen, die onder je huid gaan zitten? Kom dan naar de FilmBieb. Spraakmakende, vermakelijke en bijzondere films. Gewoon bij jou in de buurt.
 

Let op: Catharinastichting is verhuisd

FilmBieb wordt georganiseerd in samenwerking met de Catharinastichting, op de volgende locatie:
Het Prinsenkwartier: Het Bolwerk
M.H.Trompstraat 135
3231 XN Brielle

Bijzonderheden

  • Datum: woensdag 27 januari 2021
  • Brielle - Het Prinsenkwartier: Het Bolwerk
  • Aanvang film: 14.00 uur
  • Toegang: € 7,50 / Bibliotheekleden en mensen met een zorgpas betalen € 5,-

Info en aanmelden: https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/agenda-activiteiten/films/2021/FilmbBieb-BR-0121.html