Kunstmarkt tijdens Bruisend Brielle

Kunstmarkt tijdens Bruisend Brielle

DCIM100GOPRO
Op zaterdag 26 augustus zal in de binnenstad van Brielle het evenement ‘Bruisend Brielle’ weer plaatsvinden. Vanwege het succes van voorgaande jaren heeft de oganisatie besloten weer een bijzondere kunstmarkt rondom de Sint-Catharijnekerk te organiseren.

Bijna 40 kunstenaars presenteren hun werk!!!

En:

  • Op het sfeervolle plein voor de Sint-Catharijnekerk staan kramen en pagodetenten, beelden en schilderijen, voor één dag het “Montmartre” van Den Briel.
  •  Er komt dit jaar een heuse ‘Live Paint’. Kunstenares Elma van ‘t Hof gaat de kunstmarkt op het doek vastleggen. Deze is na afloop van deze dag te koop voor wie het hoogste bod plaatst. Dit bedrag gaat naar een bijzonder goed doel: de school in Cap Skirring (Senegal) van Bram Poldervaart.
  •  Er is dit jaar weer een ‘Graffity Project’ voor kinderen/ jongeren. Voor een paar euro kunnen zij zelf hun kunstwerk maken.
  • LET OP: De kunstmarkt loopt gewoon door naar binnen in de Sint-Catharijnekerk!!!

 

Kaarten en namen deelnemers volgen nog!

 

Meer informatie over alle activiteiten tijdens Bruisend Brielle vindt u op: www.bruisendbrielle.nl

De kunstmarkt tijdens Bruisend Brielle is georganiseerd door Stichting Bruisend Brielle, in samenwerking met: Kunstkring Voorne, Kunstwerk Westvoorne, onafhankelijke Brielse kunstenaar(s) en Stichting Kunst en Cultuur Brielle.

Meer informatie vindt u op de website:
www.bruisendbrielle.nl