Muziek in de Kamer

Muziek in de Kamer

“Muziek in de Kamer” is een kleinschalig muziekfestival dat zich afspeelt in de intieme sfeer van de Brielse huiskamer. Het festival vindt plaats op zondag 3 november 2019 vanaf 14.00 uur en bestaat uit vier concertjes van 45 minuten in verschillende Brielse huiskamers in vier verschillende muziekgenres.

Kaarten zijn t.z.t. te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 te Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost 30 euro.

U krijgt er een kaartje bij met de wandelroute tussen de verschillende huizen die zich alle vier in de Brielse binnenstad bevinden. Het aantal kaarten is beperkt, dus raden we u aan zo snel mogelijk te bestellen.

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost €30  (graag contact betalen). Bij het passe-partout krijgt u een kaartje met de wandelroute en de volgorde van de concerten. Tijdens het evenement worden drankjes aangeboden.

Het festival is erg populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus koop uw kaarten tijdig.

Wilt u contact opnemen met de organisatie, stuur dan een email naar: info@kunstencultuurbrielle.nl.

Passepartouts voor Muziek in de Kamer op zondag 4 november koopt u bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16, Brielle