Muzliektiviteiten

Muzliektiviteiten

 (muziek-) Juf Angelique

Juf Angelique wordt ook vaak Liek genoemd, en is zo nauw verweven met Muziek dat de naam Muzliek  al snel ontstaan was.  Omdat muziek en bewegingsactiviteiten met elkaar verbonden zijn, moest de naam ook activiteiten in zich dragen en werd de naam voor haar initiatief uiteindelijk Muzliektiviteiten.

Zij is sinds 2001 parttime werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht kleuters, en heeft sinds 2009 de post-HBO nascholingscursus vakspecialist muziek afgerond. Momenteel volgt zij de docentenopleiding Muziek op schoot.

Omdat zij zelf al heel vroeg plezier beleefde aan muziek, en deze rijkdom ook graag aan anderen doorgeeft, verzorgt zij muzieklessen van 0 – 12 jaar. Zij heeft daarbij sinds 2009 ruime ervaring opgedaan via diverse muziekscholen.

U kunt daarbij denken aan: Muziek op schoot/peuter voor (groot-)ouder of oppas met hun peuter in de ochtend, maar ook speelse kleuterlessen, Algemene Muzikale Vorming en/of  blokfluitlessen als naschoolse activiteit.

Voor meer informatie:
Angelique de Boer, 06-47578197
muzliektiviteiten@gmail.com

Voor inschrijvingen en vragen/informatie, over onze overige cursusaanbod, neem contact met ons op via: muzliektiviteiten@gmail.com of kijk op www.muzliektiviteiten.nl.

cl - muzliektiviteiten