Social Media

Social Media

Cultuurweb Brielle is er ter ondersteuning van kunst en cultuur in Brielle. Voor interactie maken we gebruik van de social media: facebook en twitter. 
images
Op Facebook hebben we een facebookpagina. Hierop staat onze informatie en het laatste nieuws uit de agenda. Als u op onze facebookpagina op ‘Vind-ik-Leuk’ klikt, dan volgt u ons en krijgt u de laatste berichtjes over kunst en cultuur in Brielle. Een profiel maken op facebook is gratis.
twitter
Via Twitter sturen we korte berichtjes met het laatste nieuws op het gebied van kunst en cultuur in Brielle. U kunt ons ‘volgen’ wanneer u zelf een account hebt (gratis aan te maken). Op onze twitter-pagina, maar ook op de ‘homepage’ van deze website, ziet u onze tweets langskomen. 
images
Op Facebook hebben we ook een groep aangemaakt ‘Kunst en Cultuur op Voorne-Putten’, om samenwerking tussen kunstenaars en organisaties op het gebied van kunst en cultuur in de regio te stimuleren. Hier worden door de leden vaak berichtjes op geplaatst. Bent u zelf ook actief op het gebied van kunst en cultuur in de regio, dan kunt u zich als lid aanmelden.